flytt så länge hörrni!

hörrni jag tänker blogga på min gamla ett tag, tills allt fixar sig och så!

Följ med så länge. =) tänker befinna mig här i ca en månad och se hur det går.

shepherd.

Hej på er!

Jag väntar på en tjej som ska höra av sig till mig angående peace armbandet, ska tydligen kunna köpa det billigare än på hemsidan så det känns roligt.. =) jag vet inte till vilket pris, färg osv men jag väntar haha.

Idag har jag vart på dinsko och har exponerat skor och sådär, fick visa alla mina 7 par skor som jag vill ha till Anna som gärna ville veta vilka jag skulle köpa, dom har fått in nya jättefina skor som jag väntar efter att få se före alla andra! förhandstur. =) Nu har jag också hittat ett par shepherd tofflor som även finns på BRANDOS.se för bara 395 kronor. Dom finns också på Nilson i olika färger, dom ska köpas inom kort.. Är dom inte grymt fina?

Ge mig dom nu!
image88

.. Jag hoppades att jag skulle slippa bli såhär GRYMT dålig på att uppdatera, bättring ska det bli, jag lovar.

Peace-armband.

Jag börjar tycka om cocoos snygga peace armband som har funnits ett tag, dessutom är dom grymt snygga och står för någonting bra. =) Det finns så himla många färger bara! rosa, ljusblå, orange, grå, vit, mörklila osv.. funderar faktiskt på att beställa ett rosa för bara 85 kr, + 5% rabatt såklart =P återkommer om det.

image87

Wo sind eure hände <3

image83
Längtan, 3/4 <3

ciao bella

Jag ska strax lägga mig i sängen och titta på Ciao bella som tydligen ska vara bra =P hyrde den för några timmar sen så det blir fredagsmys för min del! första gången trodde jag att den italiensk men där hade jag fel haha. Får berätta om den var sevärd efter.. =)


kirsten dunst för miumiu

Kirsten Dunst för miumiu vår/sommar 08. =)






Ooups!

Ooups har öppnat sina affärer i stan nu, har själv vart inne där och letat efter såna här playboy öron som är skitsnygga! tyvärr hade dom inte det då =(



En del underkläder är helt handsydda så som produkterna från Buttress & Snatch och Ayten Gasson.


Dom säljer också doftljus, massageolja, böcker osv. =)

Nice shoes.

Tja!

Skönt med Fredag. =) Camilla sade att jag fick sluta tidigare idag så jag bokade om mitt frisörbesök till nästa Torsdag istället eftersom att jag inte skulle ha vart där förens halv 5. Nu har jag en bild på ett av dom skorna jag tänker köpa.. =P eller möjligtvis iallafall.

Retro
Dom här kostar 449 kronor och är såklart inte på rea eftersom att jag vill ha dom haha.. får se om jag köper dom, känns rätt onödigt nu när det snart är vår! då vill jag hellre satsa på såna skor. =)

Idag var jag på lagret och jag har lärt mig vad alla skor står för. Varmfodrat är 07, herrskor är 13 osv. Det underlättar en hel del om man bara kan det, deras lager är såklart skitstort så det tar ett tag att lära sig alla "sektioner" men det är inte så intressant för er kanske ;P Sen satte jag upp resten av rea skyltarna vilket är ett jävla jobb haha. Nu tänker jag äta lite. Pusspuss!

Fashion against AIDS

Den 31 Januari släpper H&M en kollektion som stöder kampen mot AIDS vilket jag tycker är skitbra initiativ, det behövs uppmärksammas eftersom att det börjar bli allt vanligare.. Så stöd kampen du också! Jag tänker inte vara sämre. =)

image117

Frisör.

Hej på er, jag hoppas att allt är bra med er! med mig är det bara bra. =) Idag var jag på dinsko och det gick bra, satte upp rea skyltar över hela butiken, det är 70% rea nu tjejer! ska få pengar till ett par skor som jag antagligen köper imorgon, har flera skor på g som jag tänker köpa innan den här månaden. Man kan aldrig ha för många skor.. =P imorgon ska jag lära mig lagret så att det flyter på sen, jag har typ lärt mig allt som går att lära ut! fick se exponeringsplanen också, hur man ska visa upp skorna och sådär, skitkul faktiskt. Jag har fortfarande inte hunnit ta kort på alla miljoner skor jag vill ha, får ta tag i det snart... hittade ett par skitsöta vita skor (ja sommarskor såklart) idag som jag förmodligen köper imorgon, självklart var dom inte på rean haha.

imorgon har jag tid hos frisören också, halv 5! förmodligen får jag mitt löshår fixat och stylat. Hade först tänkt att gå till Natacha Peyres frisör som är expert på just blont hår men jag får ta det under lovet istället.. det ligger på drottninggatan 81 för er som är nyfikna. Själv kan jag knappt vänta, resultatet kan inte bli annat än skitbra. =)

Pusspuss <3

Vinn en spaweekend!

Jag fick precis ett mejl av Cosmopolitan tidning och jag är mer och tävlar om parfymen Trésor från Lancôme och en spaweekend lyxiga Clarion Hotel Sign som är stockholms största hotell och är annars värt 7000 kronor! så jag hoppas att jag vinner nu. Haha man kan alltid hoppas eller hur? =) jag kan länka senare om ni är intresserade att vara med och tävla så lottar dom ut vinnare. =P På köpet får man vara med att utse cosmopolitan beauty award 2008, dvs att man röstar vilken parfym, bodylotion m.m man tycker är bäst! jag måste ju ha en chans på någon av dom haha.

image81

Clarion Hotel Sign

Style by Kling

Ni har väl inte missat Elin Kling på kanal5.se? så jäkla cool tjej och har en miljooon snygga outfits. Hennes blogg kan man inte missa, jag är fast. Har läst igenom alla inlägg under kvällen och hittar det ena efter det andra, går medverkade hon i The Voice också. =) Har ni inte spanat in hennes blogg så gör det, hon är intressant!



nuknuk

Jag har vart inne på nuknuk's hemsida och tittat runt och gud så mycket fint jag hittar som jag funderar på att beställa.. jag kanske har ett sammarbete på g med dom också men jag tänker inte avslöja för mycket nu. =)


Jag hittade dom här söta handstickade benvärmarna med rosetter för 349 kronor. (Finns också i grått om man föredrar det) Just nu har dom också fraktfritt när man handlar. =) Jag skulle lätt köpa dom men det börjar bli varmare ute nu!

Snart är det dags att bänka mig framför tv:n för att se Carolina Gynning's nya program. 
pusspuss <3


Svar på era frågor.

Okej nu har ni ställt ett antal frågor som jag tänker svara på. =)

Vad gör du om 10 år?
Antagligen har jag ett bra jobb och en fin lägenhet, kanske har jag hunnit skaffa mig en pojkvän men det är ingenting jag tänker på nu, jag försöker att leva så nära nuet som möjligt.. =P

När började du blogga?
Den här bloggen är lite mer än en vecka, det är roligt att så pass många människor läser min blogg, självklart vill jag att fler ska hitta hit. Det är väl målet!

Hur lång är du?
jag är inte längre än 160 cm.. =( men jag har inga problem i det för övrigt haha.

Vad väger du?
Shit, jag vågar knappt skriva vikten här för att vissa kommer säkert att vräka ur sig en massa kommentarer men jag väger runt 40 kg, och nej jag har inte anorexi!

Hur gammal är du?
Jag är 17 år. =)

Har du syskon?
yes.. eller jag har 4 halvsyskon som jag ser som mina riktiga syskon.

Senaste resan?
London med min bästa vän i somras, det var underbart och vi hann göra av med en jäkla massa pengar haha.

Favoritgodis?
Jag äter faktiskt knappt godis, däremot älskar jag Cola Light vilket inte är så bra jag vet.

Tränar du något?
Självklart gör jag det, jag går på sats och tränar där minst 2 gånger i veckan ;P

Rekomenderar du att köpa löshåret från Taj Mahal?
Ja det gör jag, men som jag har tjatat om innan så köp INTE syntet, du får be om äkta hår som dom har bakom kassan.. annars ska du inte göra det! det är dyrare men absolut bättre kvalité och man kan färga det och det tål mycket mer.

Varför visar du aldrig ditt ansikte?
Jag visste att jag skulle få den frågan, igen. Nej men som jag har sagt så gör jag inte det dels för att jag vill starta den här bloggen med att vara lite "anonym" men självklart kommer det såna bilder också, det lovar jag.

Vilka bloggar läser du?
Oj jag läser många bloggar men dom jag läser varje dag är Kenza, Stina, Rar, Karin osv.. 

Vilken är din favoritaffär?
Haha vad svår fråga. =P jag kan inte svara på det riktigt, jag gillar NK och H&M, dinsko såklart.

Det var den första ronden, om ni har fler frågor så ska jag ta mig tid att svara på dom senare, jag hoppas att svaren var bra! pusspuss <3

fråga på!

image80
Frågestund. =)


TOPSHOP

Godmorgon! okej jag har rätt bråttom, jag sitter fortfarande i mina nattkläder när jag egentligen måste röra på mig strax. Idag börjar jag klockan 11 så det känns skönt att ha sovmorgon första dagen, däremot slutar vi jättesent så jag kommer inte att vara hemma på ett tag. Jag hoppas att allt är bra med er, med mig är det toppen och mitt hår luktar jättegott från hårinpackningen igår.. =P det sitter i precis som det stod att det skulle göra och håret känns friskare och sådär, har bara gjort en än så länge haha.

Jag har suttit och kikat runt på topshop och hittat en "must have" bikini som jag tänker beställa från internet om jag inte hittar den i affären. Jag har ingen aning om vad den kostar eftersom att det inte står på svenska. Jag smälter, jag måste ha den haha.. den står på min lista att köpa. =) men nu har jag suttit här på tok för länge.
Ruche Bandeau
pusspuss <3

Vinn ett par pumps.

Jag är med i en till tävling där man kan vinna ett par pumps värda 700 kronor, jag smälter! Det är dom röda jag tävlar om och jag har storlek 36, därför passar jag på att tipsa er också!
Klicka för att stänga bilden

Sachajuan hårinpackning!

Nu tänker jag ge er en recension av sachajuan hårinpackning hair repair.

Jag började med att tvätta håret eftersom att man ska ha produkten i nytvättat hår, sen torkade jag håret en aning med en handduk så att håret blev lite torrare och handdukstorkat. När jag hade gjort det applicerade jag en del i hårbotten och masserade in det ordentligt som det stod att man skulle göra, samma sak gjorde jag i topparna där det är som mest slitet, och slutligen över hela håret. Jag lät det verka i 10 minuter och sköljde sedan ut det, jag märkte direkt att håret hade blivit mycket bättre, det var mjukare och kändes väldigt glansigt och starkare. Måste ge ett plus för att den luktar riktigt fräscht.

Nu har jag satt upp håret i en handduk och väntar på att det ska torka så att jag kan borsta ut håret och se resultatet med egna ögon. Jag tycker absolut att ni ska prova den om ert hår är slitet eller matt, det kommer ge resultat! nu känner jag mig sugen på att köpa alla andra produkter för bl.a färgat hår. =)

Såhär ser den ut för er som känner er sugna att testa den.
image79



Den finns att köpa i dom flesta affärer, jag köpte min på kicks men man kan hitta dom lite här och var i stan. Jag köpte den för ca 130 kronor. =P

Dröm om tyskland, haha.

Godmorgon!!

Jag hoppas att ni har sovit bra och sådär, jag har precis vaknat och tänker äta frukost strax. Ska försöka ta mig till frisören idag. =) ska använda min sachajuan hårinpackning nu på morgonen tänkte jag, för att reparera håret. Jag hoppas att allt är bra med er iallafall. =P Jag drömde en dröm som var jättekonstig, jag var i Tyskland och skulle förhandla med några människor om någonting, jag kommer inte ihåg vad det var haha! men jag vaknade av den.. konstigt som sagt. Just Tyskland haha :P

Om ni har frågor om löshår är det bara att gå ner och titta på mitt löshårsspecial inlägg där jag har skrivit allt, om det är nåt annat är det bara att fråga så ska jag försöka svara om jag kan och sådär. =) Jag bloggar mer senare när jag har vaknat till lite. Ha det bra <3


Jimmy Choo my love

Jag har hittat ett par älsklingar till, jag snackar såklart om Jimmy Choo, kolla! jag smälter... synd att man inte bor i New york nu, det hade vart perfekt. =) jag skulle inte banga på dom, skyhög klack är det också, jag gillar!


Löshårsspecial

Nu har jag satt fast löshåret och jag ser att jag måste färga både löshåret och mitt eget hår! imorgon ska jag iallafall gå till frisören och klippa bort det "gamla" håret så att det inte är så långt. Det tog en jäkla tid måste jag säga, jag är klar nu liksom. =P men resultatet kommer att bli fint, har lite löshår kvar sen... jag ska ta ut det nu och borsta det ordentligt så att det skiner.


Jag kan berätta hur jag gjorde för er som undrar, jag mätte ut med hjälp av trensen hur långt del av löshåret jag behövde (man mäter från öra till öra) och vikte det dubbelt.. sedan finns det olika sätt att sy på men jag valde att sy för hand men det enklaste är nog att ta symaskinen och köra över trensen så att båda delarna sitter ihop ordentligt. Efter det var det dags att sätta fast tre clips, en på vardera sida om löshåret och en i mitten (självklart kan man ta fler om man tycker att det känns bättre) och det måste man sy för hand.. =)

I början sydde jag åt fel håll så att clipsen inte fäste i håret utan åkte av hela tiden. Det är viktigt att dubbelkolla hur clipsen ska sitta (se bild nedan) annars blir det jobbigt haha. När man har kollat upp det kan man sy hur man vill bara dom sitter fast i tränsen. Sen är det bara att testa sig fram när man ska sätta i clipsen i håret, lycka till för er som ska använda den här metoden!

image77

Taj Mahal

Nu är jag hemma, har vart i stan och shoppat som sagt.. det blev äntligen löshår från Taj Mahal som ligger på drottningatan för er som inte vet, jag ska fixa iordning det och sådär... har inte börjat sy fast clipsen än, det är jäkligt krångligt måste jag säga haha. =P det kostade 840 kr sammanlagt (alltså + 8 stycken clips) så att ni vet, det finns självklart billigare varianter men det är inte lika bra kvalité på dom, och dom flesta är syntet hår som man inte vill ha! jag har iallafall en blond färg såklart, måste bara klippa håret och klippa upp det så att löshåret passar in. =) Annars ser det inte så bra ut, ska ta och göra det imorgon. Självklart kommer jag att ta för - och efter bilder så att ni får se resultatet, jag är skitnöjd än så länge och jag vet att det är ett jäkla tjat om mitt hår men det jag är så petig, det måste vara perfekt! jag har hört att man ska borta håret med en svinborste så att det inte ska slita lika mycket på håret, och inte ha balsam precis vid fästet..

Sen passade jag på att köpa Britneys fantasy på Åhlens city för 450 kr, den stora alltså.. den luktar riktigt gott, jag har den på mig nu och jag känner den hela tiden! haha det lät skumt men men =P det var ingen tvekan utan jag köpte den bara så att jag har en till parfym. Tittade också efter Longchamp men det fanns bara med korta handtag så jag tänker vänta tills vecka 2 när dom börjar få in nya saker, en marinblå har jag såklart tänkt mig så jag får helt enkelt vänta tills NK får in den igen.. ni kanske har tips på någon annan affär som säljer dom i stan?

image75

Shopping!!

image74

Nu måste jag rusa... shopping time!

fantasy

Godmorgon.

Jag tänker passa på att titta efter den här parfymen idag, den luktar jättegott och jag hade svårt att välja mellan den jag har nu och fantasy. Jag får se vad jag kommer hem med. =) många av er har sagt att ni har den britneys parfym och att den luktar jättegott osv... nu måste jag äta frukost! ska försöka mms-blogga senare men det brukar krångla, det ska bli roligt att se vad jag kommer hem med...

image73

Godnatt!

Det kanske inte är så många som är vakna nu men jag tänkte bara säga godnatt till er... =)

image72

"äkta" hår

image71

Jag förstår inte varför vissa av er blir så upprörda över mina bilder haha.. vissa av er är roliga som inte ger upp! nej men jag ville bara säga att jag struntar i att svara på såna tråkiga frågor som vissa ställer.. =) alla ni andra är supergulliga, för tillfället har jag "äkta" hår men inte så länge till hoppas jag. Det är som sagt slitet och sådär så det är lika bra att låta det vila ett tag från färgning och sånt. Färgar håret föör ofta måste jag säga... min syster klagar nästan alltid på att jag måste göra nåt åt det. Men nu hoppas jag att ni skiter i vilka bilder jag har m.m, alltså att ni inte behöver klaga fler gånger, för att det är bara att slösa er värdefulla tid. Det är inte så många som har vart negativa, det låter värre än vad det är men skit samma.. =)


Victoria Beckham + Marc Jacobs

image69

Victoria Beckham för Marc Jacobs, haha ja det är ju rätt coola bilder.


Är du mysig?

(x) du bär mjukisbyxor minst 2 gånger i veckan (på kvällarna & helgen)
( ) du tycker att joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
( ) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (ibland)
(x) du är en lugn person
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
( ) du tycker om små bebisar (nej det gör jag inte, punkt slut =P)

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten (haha, jag höjer ALLTID rösten)
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet (bland det bästa jag vet)
(x) du har somnat på en lektion (halvt, inte helt)

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

( ) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag (typ varannan dag är jag det)
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Nu testar jag att mobilblogga, eller mms-blogga%

image63

Nu testar jag att mobilbloggar, eller mms-blogga som vissa säger. Skulle se så att jag fick med en bild från mobilen och det fick jag, skitbra! det är inte alltid det går att göra såhär från den här mobilen men nu hade jag tur.. =) hoppas att allt är bra med er där hemma! jag ska strax äta och tar det lungt för en gångs skull. Imorgon ska jag och evelina på yoga på SATS på morgonen (många på det blev haha..) och sen ska vi åka till stan, bloggar från datan om ett tag, pusspuss!

hanky panky low rise

Jag är hemma och jag hann inte ta kort på mina älskade skor, jag fick veta att dom har final sale upp till 70% nästa vecka så jag passar på då. =) nu fick ni veta det haha. Idag har jag fått vara på lagret mest och lära mig hitta bland alla 8000 skor eller vad det är, och fick gå och handla fika också! träffade Evelina på lunchen som vanligt, man behöver prata av sig om annat också, inte bara skor, skor, skor! det är iochförsig väldigt roligt... =P fick också lära mig hur man ser vad skorna är gjorda av och vilka produkter man ska använda för att skydda dom och få dom att glänsa haha. Det var väl det!

roligt att ni gillade ögonfransarna, det är ett hett tips till er! jag tror att man ska kunna köpa dom på kick, åhlens och såna affärer. Jag vill testa ett par bara för att se hur jag passar i det, och för att det är GRYMT snyggt.


Sitter och tittar på Stellakei's hemsida, så jäkla mycket fint! jag hoppas att ni har kollat in den så att ni inte går miste om någonting ;P jag tror att jag ska beställa hanky panky trosorna nån gång den här månaden eftersom att jag har rabatt där... =) fornarina har dom också som ni ser på bilden.

image62


Lösögonfransar...

image60

Jag blev sjukt inspererad av att köpa lösögonfransar, tänk vad fina accessoarer det finns även till ögonen! man kan använda dom när man vill känna sig extra bekväm eller bara vill ta en tuff bild, se på dom.. är dom inte vackra? =) jag får se om jag har modet som krävs för att använda dom, kanske kan lotta ut ett par om ett tag... det betyder tävlingsdax haha, men jag återkommer om det.

Stellakei

Godmorgon!

Jag hoppas att ni mår bra, med mig är det bara bra! jag är ganska trött men lite piggare nu när jag har ätit frukost. =P som ni ser till vänster har jag ännu ett sammarbete med stellakey som säljer ALLT, hittade ett par hanky panky low rise trosor för bara 189kr i två nya färger, turkos är en av dom. =) Dom har en massa andra märken också, titta in där.. och nej jag får inte betalt per klick så nu vet ni det.

image59

Ubers Ende Der welt!

Okej det här får bli det sista inlägget för idag, jag tror inte att jag kommer kunna mobil blogga imorgon på dagen med tanke på att jag har så mycket att göra, men jag ska i vilket fall som helst ta kort på alla 6, 7 eller 10 par skor jag vill ha.. =) ett par kommer antagligen att följa med mig hem imorgon så det ska bli trevligt. Slutar klockan 4 då också, men nu är det dags att sluta pladdra. Godnatt!

image58

Tokio Hotel!!! <3


MMS-blogga

Var med i tävlingen nu hörrni haha.. jag glömde att länka till henne men det fixade sig, just nu sitter jag och tittar på vänner och dricker cola light, my drug! skönt att börja 10 imorgon, ska till dinsko då också och jag tror att det kommer in nya skor till lagret då, jag kan ju alltid hoppas på att det kommer in ett par som liknar jimmy shoo skorna (se inlägg under) antagligen inte... det är ju mycket man vill ha här i livet, men ska som sagt till stan i helgen och förmodligen beställa löshår? eller om man köper det direkt, har ingen aning om hur dom gör. Så då kommer ni få se bilder på mitt hår, like it or not. =P jaja jag ska väl inte sitta här och skriva om sånt här ointressant.

Angående mms-bloggningen så ska jag ta tag i det just precis nu, jag måste lära mig hur det fungerar så att jag fortfarande kan blogga när jag är borta och sådär! det låter väl roligt? det är inte så många som hajjar det där vad jag vet, men snart är det en till.

See you later! <3


Nail bubble wax tävling, se hit!

Okej jag har antagit en till tävling haha, vill tipsa er på samma gång så har jag inte lika stor chans att vinna heller, men det bjuder jag på haha.

image54

Nail bubble wax som gör naglarna och nagelbanden återfuktande. Den är praktisk som ni ser på bilden och perfekt att ha med sig när man shoppar, fikar, går till skolan osv =) jag vill vinna för att jag är riktigt stressad och min kropp har börjat strejka för att jag vill hinna med så mycket, därför kan den här lilla prylen hjälpa mig att stressa ner, nu får jag bara hoppas haha.. det var bara roligt att göra den här tävlingen, gör den ni med!

jimmy choo

Ge mig ett par jimmy shoo tack.

image53

Jag har spanat in dom här, snacka om high heels men det kan behövas för min längd. Med dom här blir jag nästan modell lång haha.. =) jag älskar allt med dom, såklart säljs dom inte i sverige och lär väl gå på mer än ett par tusenlappar. Men jag vill ha!

skogalen..

Hej allihopa.. :P jag är hemma nu och det har vart en jättebra dag, alla har vart trevliga och jag har haft fullt upp hela tiden! snacka om att jag kan allt om skor nu haha. Självklart har jag hittat typ 5 par som jag tänker köpa, ett par bruna uggs blandannat.. =) jag trodde inte att dom sålde det men tydligen så gör dom det. Jag hoppas att jag kommer få lite rabatt efter att ha jobbat en tid haha, dom har fått in riktigt snygga skor både till våren och vintern/hösten som jag ska lägga vantarna på som sagt, hittade ett par vita pumps som inte fanns i min storlek, typiskt! Jag har så jäkla ont i fötterna efter att ha gått runt i affären heela dagen, gick och åt lunch med Evelina så det var trevligt iallafall!

Jag har ett sammarbete på g också, mer får ni veta i slutet av Januari =) en riktigt bra webshop eller hur man ska kalla det. Fick ett mejl av dom nu när jag kom hem.. jag är jättetrött så jag ska äta nåt och läsa lite bloggar som jag brukar göra, det gick tyvärr inte att mms-blogga, måste kolla upp min mobil så att det inte är nåt fel :P jag testade att skicka ett imorse men inte gick det nej, får försöka en gång till.. ;P

Torsdag.

Godmorgon! jag har rätt bråttom, måste hinna göra mig i ordning och sådär. =) jag kan testa att mobilblogga senare idag så att jag får se om det fungerar också, måste ladda mobilen först.  Igår hörde jag av mig till en del andra websidor angående sammarbete, får se om jag får svar idag men det tror jag säkert att jag får!

Jag drömde en skitbra dröm inatt som jag inte riktigt kommer ihåg, jag minns bara att jag var så lycklig när jag vaknade.. =P är allt bra med er idag? med mig är det bra haha, jag hoppas att det går bra idag, slutar som sagt klockan 4!

The body shop, coconut <3

image50


Jag älskar the body shop's coconut body butter och när jag ser att dom säljer en massa "kokosnöt" produkter för kroppen, läppar osv blir jag glad.. nu vet jag vad jag hur jag ska spendera pengarna efter att jag har köpt allt annat! löshåret från Taj Mahal står högst på listan, ska åka till stan i helgen så får jag se hur det blir! 

COCONUT LIP BUTTER 
En krämig läppprodukt som smälter på läpparna. Innehåller mjukgörande shiasmör från ett projekt i Ghana samt fuktighetsbevarande kokosnötolja. Pris 10 ml, 95 kr.

Nu tänker jag inte berätta mer, klicka på länken om ni vill se vilka andra produkter som finns..  

Snack om mitt hår!

Nu har jag ätit och sådär. =) känner mig jättepigg och väldigt glad, beror på en massa saker! jag måste passa på att tacka för alla fina kommentarer jag får hela tiden, jag är snål med att ge er vad ni förtjänar (haha det där lät nästan elakt, men det är inte menat så :P) .. och angående cocoo är det många som undrar hur det gick till, jag tog kontakt med tjejen som äger hemsidan, jättegullig tjej! haha så nu vet ni det, jag är glad för det iallafall.  

och nu måste jag säga såhär till mitt försvar.. JA jag tycker om mitt hår! mer behöver jag inte säga tycker jag =P ni behöver ju inte läsa om det är tråkigt.. tänk såhär, jag har haft min blogg i mindre än en vecka och jag vet inte varför en del påpekar det ärligt talat! okej fine om det är tråkigt men det är min blogg. =) nej nu ska jag inte klaga men jag vill bara göra det klart för er. Haha här är då mitt hår (se nedan)

image49

sammarbete

Nu sammarbetar jag med cocoo och det ska bli riktigt roligt! nu fick ni veta hemlisen haha.. =P

uppdaterar senare, ska äta nu! pusspuss

cocoo

Var nyss inne på cocoo och tittade runt.. :P och yes jag är såld kan jag säga, har kontaktat dom om en sak så jag hoppas att dom hör av sig, mer säger jag inte! det får ni antagligen veta senare.. har hittat en massa armband och jag som inte är en "armbandstyp" har lust att beställa bara för att dom är så grymt snygga.. många av er har säkert hittat en massa fint där och en del saker har jag fastnat för helt enkelt, nu är det halva priset på vissa saker också, 50% alltså =) så ni som har lust kan ju alltid kika in där och se om ni hittar nåt, men måste som sagt vänta med att beställa nåt eftersom att jag har så jäkla mycket just nu haha.

Dinsko + cola light

hejhej, allt bra med er? nu är jag hemma, det har vart en jättebra dag faktiskt. =) på gympan fick vi veta att vi ska börja föra träningsdagbok, skitkul ju! då kan man se tillbaka på det sen när man blir gammal haha. Sen gick jag till dinsko och snackade med en tjej jag ska jobba med imorgon, börjar klockan 10 varje Torsdag & Fredag och slutar klockan 4 så det är sköönt.. lämnade lite papper och sådär. =P det ska bli riktigt roligt att vara där ett tag och alla är jättetrevliga så det kommer nog gå bra. Man är alltid lite osäker och sådär i början, men sen brukar man trivas. Då får alla ni som läser komma och hälsa på ;P snacka om att kunna allt om skor sen, och köpa några hundra par kommer jag säkert göra eftersom att dom tar in nya väldigt ofta..

Nu sitter jag och dricker cola light haha, lätt att jag kan leva på det ;P jag skiter i om det är onyttigt eller vad alla säger, det är bättre än vanlig cola iallafall.. kommer slösa bort alla pengar på att köpa en varje dag 365 gånger om året! nejdå så illa är det inte.. men mättande och gott är det. Nu får ni ha det så bra, vissa är säkert inte hemma än men jag hoppas att ni tittar in här ikväll. pusspuss på er!

image48


Godmorgon!

Godmorgon!

jag är skiittrött och har rätt bråttom också för att jag pallrade mig upp lite senare än vanligt, ska äta frukost nu och sen måste jag skynda mig att kila till skolan, det tar emoot :P jag hoppas att allt är med er annars, igår var det besöksrekord i bloggen igen vilket är skitkul! det bara höjs och höjs haha. usch vad jobbigt det är att börja 8... jag håller på att ställa om mig efter lovet när man har kunnat sova hur länge man vill. Kommer bli väldigt svårt att komma in i samma rutiner igen.

det var inte mycket jag hann skriva men jag lovar att det ska komma fler under dagen, nu måste jag skynda mig! ska alltid dröja kvar här för länge. =) vi hörs!

Longchamp.

Jag har velat ha en longchamp väska ett bra tag nu, mitt "ha-begär" för den började redan i somras när jag såg den i London, så nu får jag fan ta och köpa den.. :P det är inte bara snack, får springa till NK och köpa den när jag får tid. Den har jag på min köp lista som by the way börjar bli vääldigt lång haha.. jag har alltid haft för mig att man antingen älskar eller hatar longchamp, att det inte finns nåt mittemellan. Stämmer det? Ni får säga precis vad ni vill för att jag har redan bestämt mig, den ska bli min. =)
 
jag är halv-säker på att jag vill ha en marinblå som på bilden men beige är också snyggt ;P så ni får gärna hjälpa mig att bestämma det här jättesvåra beslutet. Nu tänkte jag gå och lägga mig eftersom att jag börjar klockan 8imorgon, får hoppas att jag slipper alla mina knasiga drömmar. Sov gott!! <3

image47

Sex and the city

Nu är det dags för....

image43
SATC <3
jag kan inte slita mig!! :P det är spännande..

Antalet läsare ökar =)

Tjaa! hoppas att det är bra med er, det är skitbra med mig haha.. =P har precis ätit middag och såg precis att jag har slagit mitt bloggrekord, helt sjukt att det är så pass många som är intresserade av min blogg och kommer tillbaka, niiice ;P ja vad ska jag säga? ni verkar inte tycka att jag ska ändra på nåt speciellt så det är bara att köra på då. Jag har inte så mycket att säga eller skriva men det dyker förmodligen upp nåt =) såg att jag har jäkligt många besökare från bloggtoppen också, vilka är ni läsare? jag vet att dom flesta har hängt med mig sen tidigare men om det finns några nya så får ni lämna en kommentar.. =)

image36

kyssjohanna

och så var jag där igen.. :P jag hittar så mycket på kyssjohannas hemsida, snacka om ögongodis som räcker i timtal. Självklart kan jag inte köpa allt jag vill ha men jag kan visa er =) jag har suttit här och hittat miljooner grejer och det här armbandet fastnade jag speciellt för, den är så jäkla fin och guldfärgen är inte så "skrikig" liksom, tycker ni inte det? passar skitbra nu till sommaren.. jag har en del grejer att beställa nu men när jag har köpt allt kanske jag ska ta och få den hemskickad. Riktigt bra pris tycker jag..

image34

Armband med kedja och fint hjärta, mäter 19 cm och går att förlänga med 6 cm. Kostar 160 kronor =)

och vinnaren är...

Rätt svar är självklart Gisele Bündchen och vinnaren är....... emelie, grattis! tack för alla era svar, alla svarade fan rätt.. det trodde jag inte haha =P juste, jag måste komma ihåg att beställa mina bamboo örhängen så att dom inte försvinner, det skulle inte vara roligt nu när jag väl har bestämt mig att jag vill ha dom. Det var en del av er som ville att jag skulle länka till henne så jag gör det, klicka här..

vinnaren utses snart!

Nu är jag hemma så nu tänker jag sätta mig och lotta ut en vinnare i min mini-tävling som kommer dyka upp här i bloggen, håll utkik.. =P jag tänker som sagt slumpvis välja ut en av er så det är inget fusk! Det är riktigt många som har svarat rätt så det blir svårt, men jag tycker att det är duktigt iallafall och ni kan räkna med att det kommer riktiga tävlingar där ni kan vinna accessoarer och liknande =) Som ni ser ligger jag fortfarande på mest-aktiva listan och jag hoppas att jag får behålla den platsen ett tag haha.

Just nu har vi besök så jag ska vara med dom ett tag och sådär, vi ska tydligen höja värmen i vår lägenhet.. det är oftast väldigt kallt på morgonen men just nu är det skapligt varmt. Ska försöka plugga lite ikväll också så att jag har det gjort, det är mycket ansvar man måste ta nu men det är ju så på gymnasiet. Nu ska jag sluta babbla och sätta igång, kika in här om ett tag :P

image51

mest-aktiva listan.

Godmorgon! det känns som att bara jag är vaken såhär tidigt.. jag ställde klockan 1 timme tidigare eller det var snarare min mobil som ställde om sig själv så jag behöver inte stressa, ska snart äta frukost och sådär! har inte kunnat sova så bra inatt, jag känner mig inte direkt utvilad men jag har inte tid att ta igen det nu, drömde en skitkonstig dröm och jag orkar inte berätta vad den handlade om men jag vaknade av den haha :P så typiskt mig.. ska äta frukost och börja göra mig iordning snart, uppdaterar senare.

Igår kväll gjorde jag en riktigt rolig upptäckt, jag gick in på blogg.se och såg att jag låg med på mest-aktiva listan vilket är grymt roligt, jag antar att fler fick en chans att hitta mig då och sådär.. =) det går bättre och bättre. Angående mini-tävlingen utser jag en vinnare i eftermiddag när jag kommer hem så att jag kan välja i lugn och ro, men ni är duktiga måste jag säga! ni har fortfarande en chans att vara med och bli en vinnare, lämna en kommentar så är du med och tävlar.. det är alltid roligt att vinna hörrni.

image28

mini-tävling!

image27
Jag tänker ha en liten mini-tävling här i min blogg, ni ska gissa vem kändisen på fotografierna är. Jag vet att det är ganska svårt så jag tänker ge er en ledtråd.. Karl Lagerfeld har tagit bilder all by himself faktiskt, för vissa kanske det hjälpte och för andra inte. Vinnaren utses förmodligen imorgon då jag slumpvis väljer ut någon av er som har svarat rätt på min fråga, vinnaren hamnar i min blogg och får beröm av mig såklart!

Jag kan tyvärr inte dela ut smycken eller liknande för tillfället eftersom att min blogg är sprillans ny och många vet inte om den än, men var gärna med och gissa! ni har ett tag på er så sätt igång =)

shopping imorgon

Blandade åsikter om bamboo örhängena, men jag är nästan övertygad att jag ska köpa dom stora i guld.. passar väldigt bra till min hårfärg också. Som sagt, dom flesta är överens om att dom är grymt snygga! nog om det.. imorgon börjar vi halv 10 och det är helt okej för att vara första dagen antar jag, vissa har ingen sovmorgon alls och det är orättvist =P om vi inte slutar för sent ska jag försöka hinna med lite shopping, ska titta på lite skor, smycken och sånt =) nu har jag äntligen köpt min efterlängtade hårspray så det behövs inte.

slänger förmodligen in ett inlägg senare.. :P och dålig kvalité på bilden jag vet..
pusspuss

image25

bamboo örhängen

Jag har också spanat in dom grymt snygga bamboo örhängena och jag tror att jag ska beställa ett par av tjejen som säljer dom för bara 165 kr + frakt och det finns som hjärtan också men jag föredrar dom på bilden (se nedan), jag vill ha i både silver och guld =) det är som sagt många kändisar som bär på ett par, har sett att rihanna har såna också! alla kanske inte passar i dom men det skiter jag i.. det är lika bra att passa på när dom går att få tag i =P det kanske är någon som har ett par såna föresten?

Det finns olika storlekar att välja mellan och jag tror att jag föredrar dom stora faktiskt, jag vill inte känna att dom är för små men samtidigt får dom inte vara för stora :P haha beslutsångest.. jag får sova på saken.

image23


Tävling!

Tjaa! jag har precis tvättat bort min ansiktsmask så nu känner jag mig riktigt fräsch, jag är med i en tävling där man kan vinna ett supersnyggt armand från BETTIES galleria också så ni får hoppas att jag vinner =) 

Mitt internet har krånglat hela "kvällen" och jag hatar trådlöst bredband, det är inte alltid så bra att ha en bärbar dator iallafall haha.. idag skulle jag och evelina ha gått på bio också men det blev inte så :( det fanns inga bra filmer, men vi var som sagt och såg guldkompassen för ett inte så långt tag sen och den var jättebra. Nu ska jag läsa lite bloggar och sådär, ni är jättegulliga som fortsätter att klicka er hit varje dag (okej jag har haft bloggen i 2 dagar men ni förstår vad jag menar) fortsätt så. Vad vill ni se i min blogg? ni har chansen att bestämma så kom igen nu =P  

image22


Gemma Ward

Är det någon mer än mig som totalt avgudar den vackra Gemma Ward? hon har hunnit pryda 24 omslag av VOGUE trots hennes låga ålder, hon har det här typiska utseéndet som gör att man smälter när man ser henne, man kan inte göra annat än att hålla med om det.. jag brukar inte fastna för modeller men Gemma ligger mig varmt om hjärtat!

image17














studiedag.

Godmorgon! allt bra med er? jag mår toppen, vaknade nyss och har ätit frukost. Hade lite svårt att sova inatt, har så mycket i hjärnan som inte vill försvinna .. :P jag har hört att många av er börjar redan idag men jag har studiedag idag och får alltså en dag "ledigt" från skolan. Kommer bara gå i skolan tre dagar i veckan eftersom att vi börjar praktisera nu i Januari, det kommer att bli roligt tror jag =) Fick precis medlemstidningen från sats så jag ska sätta mig och läsa den, kanske hittar lite bra tips! funderar på att börja med yoga igen, man känner sig så avslappnad efteråt. Alla borde testa det.. nu tänker jag kila, vi hörs <3

image15

Dagens

Nu tänker jag göra en dagens till er nu när VS fashion show 07 är slut.

Dagens vill ha: Mitt löshår från Taj Mahal, mitt hår är för kort och jag vill ha längre hår annars är det inte jag.
Dagens smink: Det vanliga, foundation från max factor, mascara och rouge..
Dagens frisyr: Utsläppt, nytvättat och genomborstat hår, vilket resulterar i att det blir precis som jag vill ha det men lockade även topparna med min locktång, se bild nedan!
Dagens planer: Slappa framför SATC =)
Dagens köp: Hårspray och ansiktsmask, samt en jordgubbssmothie
Dagens humör: Toppen!

Haha jag känner mig lite som en kändis eftersom att många av er säger att ni känner igen mig och sådär pågrund av min tidigare blogg, det är roligt och jag hoppas att det kommer hitta hit fler nya läsare som inte känner igen mig. Ny start på det nya året helt enkelt, kommer bjuda på en massa läckerheter =P


victoria secret fashion show

Om ett tag börjar victoria secret fashion show och jag laddar upp för fullt, den största showen som finns liksom =) dom är så jäkla snygga dom där tjejerna, man får ju komplex haha! nej nu får jag skynda mig, missa det inte =P

image11
image12

Välkommen till min nya blogg!

Hej på er! jag hoppas att allt är bra med er, själv är det toppen haha. Idag har jag träffat madde och hennes kompis, vi tog en fika och shoppade lite =) jag köpte PROFFS hårspray och en ansiktsmask med essential oils, jag gillar att testa nya saker! senare ikväll tänker jag testa min sachajuan hårinpackning, hann inte göra det imorse eftersom att jag skulle iväg. Den ska ge en långvarig effekt och vara maximalt återuppbyggande så ni som har slitet hår borde kanske tänka på att köpa den! mitt hår mår inte bra efter alla färgningar så jag tänker skaffa löshår, men under tiden ska jag ta hand om det ordentligt.
Håll utkik efter resultat!

Nu tänker jag sätta mig framför satc ett tag, beroendeframkallande serie! men jag tror inte att det är någon som har missat den vid det här laget, nu tycker jag det är på tiden att filmen kommer på bio =P

image8


RSS 2.0